Articol

Alarma Auto Tomahawk TW-9010 - Prezentare

Autoturismul a devenit pentru multi dintre noi nu numai un simplu mijloc de transport dar si un obiect pe care il iubim si apreciem. Astfel multe persoane doresc protejarea autoturismelor si recurcg la montarea celui mai la indemana produs: Alarma Auto. O alarma auto performanta poate impiedica furturile auto si de asemenea tine la distanta orice tentativa.


In ultimii ani piata alarmelor auto a fost invadata de o sumedenie de produse ce au bulversat clientii. Alegerea unei alarme corespunzatoare pentru modelul autoturismului a devenit din ce in ce o alegere mai grea pentru proprietari. In urmatoarele randuri vom incerca sa facem putina lumina si sa exemplificam de ce alarma Tomahawk TW-9010 este una dintre solutiile cele mai bune pentru protejarea autoturismului dumneavostra.


Alarma Tomahawk TW-9010 este prezenta pe pietele internationale de mai bine de 10 ani si si-a dovedit eficienta pe cele mai dificile piete. Construita robust prin tehnologia SMT aceasta alarma ofera o fiabilitate remarcabila si o rata de defectare infima. Alarma este un best-seller pe piete dificile ca cele din Rusia, Ucraina, Bulgaria.


kit incalzire in scaune din carbon

Comparativ cu alte alarme din gama de pret, modelul TW-9010 beneficeaza de elemente de siguranta si functionalitate ce o incadreaza in esalonul elita al alarmelor. Functiile de pornire, pager si cod saritor fac din aceasta alarma un produs ideal pentru protectia celor mai pretentioase masini.


Tomahawk TW-9010 face parte din categoaria alarmelor two-way. Acest termen se refera la o alarma ce primeste comenzi insa si transmite informatii catre utilizator. Informatiile trimise de catre alarma sunt afisate pe ecranul pagerului multifunctional. Astfel se pot primi informatii referitor la temperatura, starea sistemului de inchidere centralizata, starea motorului(pornit/oprit), etc. Fiecare alarma vine cu un asemenea pager si o telecomanda simpla, fiind posibil conectarea a 4 pagere pe o singura alarma. Firma noastra comercializeaza pagere suplimentare, atat pentru clientii alarmelor noastre cat si pentru persoane cu alarme cumparate de la alti distribuitori. Pagerul este de asemenea dotat cu difuzor si vibratii.


kit incalzire in scaune din carbon

O functie foarte des ceruta da clienti este cea de pornire motor la distanta. Aceasta functie este ideala pentru perioadele cu temperaturi extreme cand este confortabil sa avem o masina gata dezghetata si incalzita sau racita de instalatia AC. Alarma Tomahawk TW-9010 dispune de un modul foarte performant de pornire motor ce monitorizeaza o gama intreaga de senzori si gestioneaza corect pornirea si oprirea masinii. Astfel sunt monitorizati senzori ca cei ai cutiei de viteza automate, ai franei de mana, de presiune d eulei, turatie, tensiune de alimentare si temperatura. Modulul de pornire motor al alarmei are inglobata si functia de turbo timer. Aceasta functie este special conceputa pentru autoturismele dotate cu turbina. Dupa cum se stie pentru o viata cat mai lunga a turbinei este necesar ca dupa ajungerea la destinatie motorul sa mai ruleze la relanti inca cateva minute pentur a permite ungerea si racirea treptata a turbinei. Functia turbo timer mentine motorul pornit inca o perioada prestabilita de timp.


Modulul de pornire poate fi configurat atat pe masini fara chip in cheie cat si pe cele cu chip. Pentru masinile ce dispun de cheie cu cip este necesara conectarea unui dispozitiv ieftin de tip by-pass ce pastreaza chipul pentru a fi identificat de masina. Pe masini premium dotate cu sistem de cartela sau keyless-go este necesar de cele mai multe ori utilizarea unei interfete can-bus.


Alarma Tomahawk TW-9010 foloseste de asemenea tehnologia codului saritor pentru a preintampina scanarea si detectare codului de dezarmare.


Pe langa functiile sus mentionate alarma dispune de asemenea de o multitudine de alte functii: armare/dezarmare, functie valet, functie detectare in parcare, functie auto-armare, functie anti-hijack, functie panica, functie pornire periodica a motorului, functie de confirmare, etc.


TW-9010 poate fi montata atat pe masini cu motoare benzina cat si diesel si de asemena suporta cutiile manuale si automate.


Alarma vine insotita de asemenea si de un senzor de soc in doua trepte pentru un reglaj cat mai fin.


Am incercat sa descriem cat mai in detaliu alarma Tomahawk TW-9010 insa datorita multitudinii de functii si aspecte e psibil ca unele sa fi fost trecute cu vederea. Pentru detalii si alte intrebari nu ezitati sa ne contactati pe email sau telefonic(aria contact)


COPYRIGHT: Continutul acestui site (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.


Categorii